Με Αξιοπιστία

Δημιουργούμε τη νέα γενιά επαγγελματιών

Γνωρίζουμε σε βάθος τον κλάδο του αλουμινίου τόσο στη χώρα μας  όσο και στο εξωτερικό. Αναγνωρίζουμε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται, εντοπίζουμε τα σημεία που χρήζουν προσοχής και ξεκλειδώνουμε μέσω της σωστής εκπαίδευσης τις προοπτικές που έχει να προσφέρει ο κλάδος. Κάθε ενδιαφερόμενος που θέλει να πάρει μια απόφαση σημαντική για το επαγγελματικό μέλλον του, οφείλει να γνωρίζει όλα τα δεδομένα. Στην Aκαδημία προσφέρουμε ένα άρτια σχεδιασμένο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, το οποίο πραγματοποιείται σε εργαστήρια με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό εντός των εγκαταστάσεών της.

Μέσω των ολοκληρωμένων και ταχύρρυθμων εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών προγραμμάτων, επιτυγχάνεται η στοχευμένη κατάρτιση των συνεργατών μας, γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα και με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε τις γνώσεις σε ένα από τα πιο περιζήτητα και υψηλά αμειβόμενα επαγγέλματα σήμερα, με σκοπό την εξέλιξη στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου

Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών

εκπαιδευτικά προγράμματα

Eιδικότητες

Τώρα που η μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης είναι υψίστης σημασίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση (έχει υποδειχθεί μείωση της κατανάλωσης ενέργειας τουλάχιστον κατά 32,5% έως το 2030), ο Κατασκευαστής Κουφωμάτων Αλουμινίου αναδεικνύεται ως το επάγγελμα του μέλλοντος. Όσο τα Παθητικά Κτίρια (passive houses) προωθούνται ως η πιο οικονομική και περιβαλλοντικά βιώσιμη λύση, τόσο η επιλογή συστημάτων αλουμινίου θα είναι μονόδρομος για την καλύτερη ενεργειακή απόδοση των σπιτιών. Μη χάνεις την ευκαιρία να μπεις στο club του πιο ανερχόμενου επαγγελματικού κλάδου!

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ

Ακαδημία εν δράσει!

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Δείτε στους χάρτες

Architectural Aluminium Academy ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ALUMIL Α.Ε.)

Γωγούση 8, 56 429, Ευκαρπία
Τ: +30 2316 022310

Η Aκαδημία βρίσκεται στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Έχετε πρόσβαση με αυτοκίνητο μέσω περιφερειακού, μέσω της οδού Λαγκαδά, καθώς και από το Δερβένι μέσω της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας. Ακόμη, έχετε πρόσβαση με αστική συγκοινωνία, χρησιμοποιώντας τη γραμμή 38 του Ο.Α.Σ.Θ. που ξεκινά από τον σταθμό του Ο.Σ.Ε. στη Μοναστηρίου και κάνει το τέρμα της στην Ευκαρπία. Σε ειδικές περιπτώσεις έλλειψης ή αδυναμίας χρήσης μεταφορικού μέσου, μπορούμε, κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης, να στείλουμε ένα όχημα της ALUMIL να σας παραλάβει.

Architectural Aluminium Academy ΑΘΗΝΑ (ALUMIL Α.Ε.)

Τατοΐου 67, Αχαρνές 136 71
Τ: +30 210 6298188

Η Aκαδημία βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικής. Το στίγμα πάνω στον χάρτη, σας δείχνει την πρόσβαση από κάθε σημείο της πόλης. Ένας μεγάλος ιδιόκτητος χώρος parking διασφαλίζει ότι δεν θα ταλαιπωρηθείτε μόλις φτάσετε. Εσείς απλά επιλέγετε τον τρόπο που θα έρθετε και εμείς αναλαμβάνουμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά.