ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ

Τεχνική Υποστήριξη

Στην Aκαδημία πιστεύουμε πολύ στη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου. Πάνω σε αυτή την αξία έχουμε οικοδομήσει  όλο το πρόγραμμα σπουδών μας, διαμορφώνοντας την Εξατομικευμένη Διαδικασία Εκπαίδευσης.

Η επιλογή του σωστού προγράμματος

Προσιτά, ευέλικτα προγράμματα εκμάθησης, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Το πρόγραμμά σας μπορεί είτε να βασιστεί πάνω στα υπάρχοντα προγράμματα διδασκαλίας της Aκαδημίας είτε να διαμορφωθεί μέσα από τις προτάσεις των σχεδιαστών και των εκπαιδευτών μας. Οι εκπαιδευτές της Aκαδημίας εντοπίζουν και αξιολογούν τις ανάγκες σας, ώστε να δημιουργήσουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης που είναι το καταλληλότερο για εσάς.

γνωριστε τους

Τεχνικοί Σύμβουλοι

Ο δρόμος της επαγγελματικής ανάπτυξης περνάει από την ομάδα της Aκαδημίας και η Εξατομικευμένη Διαδικασία Εκπαίδευσης είναι το διαβατήριο για ένα ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σας!

Εξατομικευμένη διαδικασία εκπαίδευσης

Υποστηρικτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε κατασκευαστή ή/και επιχείρησης.

ΒΗΜΑ 1

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ

ΒΗΜΑ 2

ΕΥΡΕΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΒΗΜΑ 3

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

ΒΗΜΑ 4

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ΒΗΜΑ 5

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΒΗΜΑ 6

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Εκπαιδευτείτε

Στις εγκαταστάσεις της επιλογής σας

Παρακολουθώντας τα μαθήματα στην Aκαδημία, ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει υψηλού επιπέδου εμπειρία όσον αφορά στην ανάπτυξη των κατασκευαστικών του ικανοτήτων.

Προσαρμόζουμε την εκπαίδευση στις ανάγκες σας, πραγματοποιώντας την είτε στις εγκαταστάσεις σας είτε στα εκπαιδευτικά μας κέντρα.

Εγκαταστάσεις Ακαδημίας σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα

Η εκπαίδευση γίνεται αποκλειστικά με εξοπλισμό που παρέχουμε και με τη χρήση δειγμάτων στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας. Στόχος μας η λεπτομερής και ολοκληρωμένη θεωρητική και τεχνική εκπαίδευσή σας. Ο εξοπλισμός που είναι διαθέσιμος συμβάλλει στην μετάδοση της γνώσης, τόσο θεωρητικά σχετικά με το αλουμίνιο, όσο και τεχνικά σε σχέση με την κατασκευή και τοποθέτηση των κουφωμάτων.

Εγκαταστάσεις της επιλογής σας

Η εκπαίδευση στον χώρο σας, συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για πολλούς εκπαιδευόμενους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ίδιο μάθημα για ένα συγκεκριμένο προϊόν.Το μάθημα γίνεται χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό και τα υλικά που παρέχονται από εσάς.

Δείτε το

Παρουσίαση Τεχνικής Υποστήριξης

Τα προγράμματα της Τεχνικής Υποστήριξης στοχεύουν στην Ανάπτυξη Δεξιοτήτων μέσα από την καταγραφή των αναγκών και την επιλογή των τομέων υποστήριξης, την πρόταση θεματολογίας και τον σχεδιασμό του άξονα των μαθημάτων, την εκπαίδευση μέσα από θεωρητική κατάρτιση και την πρακτική εξάσκηση σε εξοπλισμό συστημάτων αλουμινίου. Τα οφέλη για τον κατασκευαστή ή/και την επιχείρηση είναι η εξατομίκευση, οι στοχευμένες τεχνικές γνώσεις και πρακτικές εφαρμογές και η ευελιξία (τα μαθήματα πραγματοποιούνται είτε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, είτε στον χώρο του εκπαιδευόμενου).

παντα διπλα σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Με ποιον τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;
  ΑΠΟΨΕΙΣ

  Είπαν για εμάς

  /
  Η εξειδικευμένη παρουσίαση των προϊόντων κάλυψε σε σημαντικό βαθμό τις όποιες τεχνικές απορίες, παρέχοντας λύσεις και προτάσεις σχετικά με την επίλυση λειτουργικών ζητημάτων που είχαμε πάνω σε συγκεκριμένα συστήματα (FC 10,60,80, Πέργκολες, Καγκελα 8100-8200). | Τζέλης Inox
  Τζέλης inox Τρικαλα
  Το εξατομικευμένο πρόγραμμα της τεχνικής υποστήριξης μας βοήθησε να επιλύσουμε τις όποιες τεχνικές απορίες για τη λειτουργία συστημάτων πορτών που χρησιμοποιούμε και αναζητούν οι πελάτες μας. Ήδη έχουμε κλείσει την επόμενη συνάντηση. | Roseplast doo  
  Roseplast doo
  FAQS

  Ρωτήστε τους ειδικούς

   Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας

   Ο πυλώνας Τεχνική Υποστήριξη συμπεριλαμβάνει νέες μέθοδους τεχνικής κατάρτισης και εξειδίκευσης σε όλες τις σειρές των Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου της Alumil. Απευθύνεται στις παρακάτω κατηγορίες επαγγελματιών:

   1. Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων Κατασκευών Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου
   2. Τεχνίτες Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου
   3. Μηχανικοί
   4. Εργαζόμενοι σε Βιομηχανίες Διέλασης

   Πολύ εύκολα συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και  εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει εντός 24 ωρών.

   Η διάρκεια της κάθε εκπαίδευσης καθορίζεται από τη θεματολογία της και μπορεί να διαρκέσει από 1 ημέρα έως και 1 εβδομάδα. Οι εκπαιδεύσεις υλοποιούνται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Ακαδημίας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Σε ειδικές περιπτώσεις που κρίνονται αναγκαίες, μπορούν να υλοποιηθούν και στις εγκαταστάσεις του πελάτη.

   Το κάθε πρόγραμμα διαμορφώνεται ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του ενδιαφερόμενου ή του φορέα και δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός. Σε κάθε περίπτωση, όμως, για την ομαλή διεξαγωγή των συγκεκριμένων εκπαιδεύσεων, ενδείκνυται μικρός σχετικά αριθμός συμμετοχών ανά ομάδα, προκειμένου να έχουμε την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα.

   Οι εκπαιδεύσεις υλοποιούνται καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους από τους έμπειρους εκπαιδευτές της Ακαδημίας.