Γιώργος Κεσαπίδης

Aluminium Technician

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Γιώργος Κεσαπίδης είναι απόφοιτος τεχνικής σχολής με ειδίκευση στα δομικά έργα και τις κατασκευές. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον οικοδομικό κλάδο και συγκεκριμένα στον τομέα των αλουμινοκατασκευών. Εκτός από κουφώματα (minimal συρόμενα, απλά, ανασυρόμενα ή και ηλεκτρικά), έχει ασχοληθεί με πληθώρα κατασκευών, όπως αίθρια, υαλοπετάσματα, επικαλύψεις προσόψεων, cladding και outdoor συστήματα, πέργκολες, περιφράξεις και decking.

Την περίοδο 2010 – 2021 απασχολήθηκε στην ALUMIL, τόσο στην κατασκευή έργων όσο και στην ανεξάρτητη εταιρία CFT που ασχολείται αποκλειστικά με τις Πιστοποιήσεις Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου.  Eπίσης, εργάστηκε και στην Τεχνική Εξυπηρέτηση Πελάτων στις Ρωσσόφωνες χώρες, στα Βαλκάνια, στην Κεντρική και Δυτική Ευρώπη, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις ΗΠΑ, στην Ασία αλλά και στη Μέση Ανατολή. Επιπλέον, διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία σε αγορές των Βαλκανίων (Σκόπια, Κόσοβο, Σερβία, Κροατία, Μαυροβούνιο) αλλά και του εξωτερικού (Google HQ Building, Νέα Υόρκη). Κατά το διάστημα 2018 – 2021, παράλληλα με την απασχόλησή του στην ALUMIL, στη Διεύθυνση Αρχιτεκτονικών Συστημάτων, εργάσθηκε και ως εισηγητής στις τεχνικές εκπαίδευσης στην Alumil Academy.

Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα της Architectural Aluminium Academy, στην οποία προσφέρει τις υπηρεσίες του ως εισηγητής στην τεχνική κατάρτιση και στην πρακτική εφαρμογή κατασκευών αλουμινίου, με τον τίτλο του Aluminium Technician.