Η υπηρεσία της Τεχνικής Υποστήριξης μπορεί είτε να βασιστεί πάνω στα υπάρχοντα προγράμματα διδασκαλίας της Aκαδημίας είτε να διαμορφωθεί με βάση τις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Οι εκπαιδευτές της Aκαδημίας εντοπίζουν και αξιολογούν τις ανάγκες σας, ώστε να δημιουργήσουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης που είναι το καταλληλότερο για εσάς.

γνωριστε τους

Τεχνικοί Σύμβουλοι

Η εξειδικευμένη ομάδα μας ακούει και αναλύει τις ανάγκες σας ώστε να σχεδιάσει και να σας παρέχει το πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης έτσι ακριβώς όπως το χρειάζεστε.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Εξατομικευμένη Διαδικασία Εκπαίδευσης

Υποστηρικτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε κατασκευαστή ή/και επιχείρησης.

analysis

BHMA 1

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ

idea

BHMA 2

ΕΥΡΕΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

content

BHMA 3

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

4

BHMA 4

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

5

BHMA 5

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

6

BHMA 6

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Εκπαιδευτείτε

Στις εγκαταστάσεις της επιλογής σας

Academy 10R
Εγκαταστάσεις Ακαδημίας σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα

Η εκπαίδευση γίνεται αποκλειστικά με εξοπλισμό που παρέχουμε και με τη χρήση δειγμάτων στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας. Στόχος μας η λεπτομερής και ολοκληρωμένη θεωρητική και τεχνική εκπαίδευσή σας. Ο εξοπλισμός που είναι διαθέσιμος συμβάλλει στην μετάδοση της γνώσης, τόσο θεωρητικά σχετικά με το αλουμίνιο, όσο και τεχνικά σε σχέση με την κατασκευή και τοποθέτηση των κουφωμάτων.

Academy 09R
Εγκαταστάσεις της επιλογής σας

Η εκπαίδευση στον χώρο σας, συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για πολλούς εκπαιδευόμενους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ίδιο μάθημα για ένα συγκεκριμένο προϊόν. Το μάθημα γίνεται χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό και τα υλικά που παρέχονται από εσάς.

Δείτε το βίντεο

Παρουσίαση Τεχνικής Κατάρτισης

Η υπηρεσία της Τεχνικής Κατάρτισης υποστηρίζει τους επαγγελματίες του κλάδου ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους μέσα από την θεωρητική κατάρτιση και την πρακτική εξάσκηση σε εξοπλισμό αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου της ALUMIL. Τα οφέλη για τον κατασκευαστή ή την επιχείρηση είναι η εξατομίκευση, οι στοχευμένες τεχνικές γνώσεις και πρακτικές εφαρμογές και η ευελιξία (τα μαθήματα πραγματοποιούνται είτε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, είτε στον χώρο του εκπαιδευόμενου).

Συμπληρώστε τη φόρμα

Αίτηση Εκπαίδευσης


  ΑΠΟΨΕΙΣ

  Είπαν για εμάς

  /
  quotes 1
  Η εξειδικευμένη παρουσίαση των προϊόντων κάλυψε σε σημαντικό βαθμό τις όποιες τεχνικές απορίες, παρέχοντας λύσεις και προτάσεις σχετικά με την επίλυση λειτουργικών ζητημάτων που είχαμε πάνω σε συγκεκριμένα συστήματα (FC 10,60,80, Πέργκολες, Καγκελα 8100-8200). | Τζέλης Inox

  Τζέλης inox Τρικαλα

  Το εξατομικευμένο πρόγραμμα της τεχνικής υποστήριξης μας βοήθησε να επιλύσουμε τις όποιες τεχνικές απορίες για τη λειτουργία συστημάτων πορτών που χρησιμοποιούμε και αναζητούν οι πελάτες μας. Ήδη έχουμε κλείσει την επόμενη συνάντηση. | Roseplast doo  

  Roseplast doo

  FAQS

  Ρωτήστε τους ειδικούς

   Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας

   Ο πυλώνας Τεχνική Κατάρτιση συμπεριλαμβάνει νέες τεχνικές γνώσεις και εξειδίκευση σε όλες τις σειρές των Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου της Alumil. Απευθύνεται στις παρακάτω κατηγορίες επαγγελματιών:

   1. Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων Κατασκευής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου
   2. Τεχνίτες Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου
   3. Μηχανικοί
   4. Εργαζόμενοι σε Βιομηχανίες Διέλασης

   Πολύ εύκολα συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα Αίτησης Εκπαίδευσης. Στη συνέχεια ένας εκπρόσωπος της Ακαδημίας θα επικοινωνήσει μαζί σας όσο το δυνατόν συντομότερα.

   Η διάρκεια της κάθε εκπαίδευσης καθορίζεται από τη θεματολογία της και μπορεί να διαρκέσει από 1 ημέρα έως και 1 εβδομάδα. Οι εκπαιδεύσεις υλοποιούνται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Ακαδημίας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Σε ειδικές περιπτώσεις που κρίνονται αναγκαίες, μπορούν να υλοποιηθούν και στις εγκαταστάσεις του πελάτη.

   Το κάθε πρόγραμμα διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου και δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός. Σε κάθε περίπτωση, όμως, για την ομαλή διεξαγωγή των συγκεκριμένων εκπαιδεύσεων, ενδείκνυται μικρός σχετικά αριθμός συμμετοχών ανά ομάδα, προκειμένου να έχουμε την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα.

   Οι εκπαιδεύσεις υλοποιούνται καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους από τους έμπειρους εκπαιδευτές της Ακαδημίας.