Η υπηρεσία της Τεχνικής Κατάρτισης συνδυάζει τη θεωρητική με την τεχνική εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου πάνω σε όλες τις σειρές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου της ALUMIL.

 • Σε ποιους απευθύνεται: Σε επαγγελματίες που ασχολούνται με την κατασκευή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, σε εργαζόμενους σε βιομηχανίες διέλασης όπως επίσης και σε μηχανικούς
 • Διάρκεια: Από μία μέρα έως μία εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου και τη θεματολογία που θα επιλεγεί.
 • Πού υλοποιείται: Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή στον χώρο του επαγγελματία/της επιχείρησης με εξοπλισμό που παρέχεται από τον εκπαιδευόμενο.
Δείτε το βίντεο

Παρουσίαση Τεχνικής Κατάρτισης

Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται από άριστα καταρτισμένους εκπαιδευτές με πολυετή εργασιακή εμπειρία στον κλάδο, έχοντας συμμετάσχει σε διεθνή έργα υψηλών απαιτήσεων.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ

Γιατί να επιλέξετε την Τεχνική Κατάρτιση

Εξατομίκευση

Οι εκπαιδευτές διαμορφώνουν ένα εξατομικευμένο πλάνο εκπαίδευσης με βάση τις ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου.

Ευελιξία

H τοποθεσία και οι ημέρες διεξαγωγής των εκπαιδεύσεων ορίζονται λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε εκπαιδευόμενου, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη εκπαιδευτική εμπειρία.

8

Υψηλή Τεχνογνωσία

Η Ακαδημία βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων επιτρέποντας τους εκπαιδευτές της να μεταδίδουν τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου και τις πιο σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές.

Πρακτική Εφαρμογή

Κατά τη διάρκεια των τεχνικών εκπαιδεύσεων δίνεται έμφαση στην πρακτική εφαρμογή των νέων γνώσεων αξιοποιώντας δοκίμια αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμίνιου.

γνωριστε τους

Εκπαιδευτές Τεχνικής Κατάρτισης

Η εξειδικευμένη ομάδα μας ακούει και αναλύει τις ανάγκες σας ώστε να σχεδιάσει και να σας παρέχει το πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης έτσι ακριβώς όπως το χρειάζεστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Είπαν για εμάς

/
quotes 1
Η εξειδικευμένη παρουσίαση των προϊόντων κάλυψε σε σημαντικό βαθμό τις όποιες τεχνικές απορίες, παρέχοντας λύσεις και προτάσεις σχετικά με την επίλυση λειτουργικών ζητημάτων που είχαμε πάνω σε συγκεκριμένα συστήματα (FC 10,60,80, Πέργκολες, Καγκελα 8100-8200). | Τζέλης Inox

Τζέλης inox Τρικαλα

Το εξατομικευμένο πρόγραμμα της τεχνικής υποστήριξης μας βοήθησε να επιλύσουμε τις όποιες τεχνικές απορίες για τη λειτουργία συστημάτων πορτών που χρησιμοποιούμε και αναζητούν οι πελάτες μας. Ήδη έχουμε κλείσει την επόμενη συνάντηση. | Roseplast doo  

Roseplast doo

Συμπληρώστε τη φόρμα

Αίτηση Εκπαίδευσης


  ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

  Ρωτήστε τους ειδικούς

   Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας

   Η Τεχνική Κατάρτιση απευθύνεται στις παρακάτω κατηγορίες επαγγελματιών:

   • Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων Κατασκευής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου
   • Τεχνίτες Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου
   • Μηχανικοί
   • Εργαζόμενοι σε Βιομηχανίες Διέλασης

   Πολύ εύκολα συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα Αίτησης Εκπαίδευσης. Στη συνέχεια ένας εκπρόσωπος της Ακαδημίας θα επικοινωνήσει μαζί σας όσο το δυνατόν συντομότερα.

   Η διάρκεια της κάθε εκπαίδευσης καθορίζεται από τη θεματολογία της και μπορεί να διαρκέσει από 1 ημέρα έως και 1 εβδομάδα. Οι εκπαιδεύσεις υλοποιούνται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Ακαδημίας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Σε ειδικές περιπτώσεις που κρίνονται αναγκαίες, μπορούν να υλοποιηθούν και στις εγκαταστάσεις του πελάτη.

   Το κάθε πρόγραμμα κατάρτισης διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου και δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός. Ωστόσο, για την ομαλή διεξαγωγή των συγκεκριμένων εκπαιδεύσεων, ενδείκνυται μικρός σχετικά αριθμός συμμετοχών ανά ομάδα, προκειμένου να έχουμε την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα.

   Οι εκπαιδεύσεις υλοποιούνται καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους.

   ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

   Στιγμές εν δράσει!