Το πρόγραμμα παρέχει στους κατασκευαστές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται βάσει των νέων νομοθετικών αλλαγών στον τομέα των δομικών κατασκευών αλουμινίου. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες και υλοποιείται υπό την αιγίδα της Π.Ο.Β.Α.Σ.

 • Με το πέρας της εκπαίδευσης δίνονται στους εκπαιδευόμενους βεβαίωση παρακολούθησης και δίπλωμα ολοκλήρωσης του προγράμματος για τους επιτυχόντες των εξετάσεων.
 • Πιστοποίηση από ανεξάρτητο φορέα: Μέσω του προγράμματος γίνεται η κατάλληλη προετοιμασία για συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης από ανεξάρτητο φορέα, (ISO/ IEC 17024).
 • Τιμή ανά άτομο: 300€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)
ΑΝΑΚΑΛΥΨTΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Γιατί να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας

Αξιοπιστία

Η πιστοποίηση δείχνει ότι ο κατασκευαστής έχει τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για να εκτελέσει τις εργασίες του με επιτυχία.

Αναγνώριση

Η πιστοποίηση θα αναγνωριστεί από τους πελάτες ή άλλους ενδιαφερόμενους ως ένα σημάδι επαγγελματισμού και εξειδίκευσης.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Η πιστοποίηση θα δώσει στον κατασκευαστή ένα πλεονέκτημα στην αγορά, καθώς πελάτες προτιμούν επαγγελματίες πιστοποιημένους στον τομέα τους.

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων

Η διαδικασία πιστοποίησης απαιτεί την απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων, βοηθώντας έτσι στη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση του επαγγελματικού επιπέδου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκλήρωση 13ου κύκλου σπουδών

Πρόκειται για ένα ταχύρρυθμο επιμορφωτικό πρόγραμμα για τους κατασκευαστές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό κομμάτι γύρω από επικαιροποιημένες κατασκευαστικές γνώσεις και πρακτικές με έμφαση στις «πράσινες» δεξιότητες του κλάδου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Εκπαιδευτικές Ενότητες

Βασικές αρχές τεχνολογίας υλικών και αρχιτεκτονικών προφίλ. Εξοικονόμηση ενέργειας μέσω των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Τεχνολογία επιφανειακών κατεργασιών. Προϊοντικό μείγμα. Τεχνολογία Υαλοπινάκων.

Χωροθέτηση εξοπλισμού. Οικονομική Διαχείριση, Κοστολόγηση & Τιμολόγηση. Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων. Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία.

Marketing & Επικοινωνία. Ψηφιακός Μετασχηματισμός & Digital Marketing. Σύγχρονες Τεχνικές Πώλησης.

Νομοθετικές & Κανονιστικές απαιτήσεις. Εφαρμογή Συστήματος Ελέγχου Παραγωγής. Τεκμηρίωση Έργου. Σύνταξη συνοδευτικών εγγράφων. Δοκιμές τύπου και ουσιώδη χαρακτηριστικά κουφωμάτων.

Ορθές κατασκευαστικές πρακτικές και κρίσιμα σημεία ελέγχου. Μελέτες περιπτώσεων μη συμμορφώσεων στην κατασκευή και την εγκατάσταση.

Εισαγωγή. Αλφάδιασμα – Τακάρισμα. Στερέωση. Μόνωση – Στεγάνωση. Παράδοση – Επίδειξη καλής λειτουργίας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Εκπαιδευτές του Προγράμματος

Σκοπός των έμπειρων εκπαιδευτών της Ακαδημίας είναι η παροχή γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων σύμφωνα με τις νέες νομοθετικές αλλαγές και ανάγκες στον τομέα των δομικών κατασκευών αλουμινίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Εμπειρίες κατασκευαστών

/
quotes 1
Έμαθα καινούρια πράγματα σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων, από την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων μέχρι την κοστολόγησή τους.

Μανωλόπουλος Κωνσταντίνος

Παρακολούθησα το πρόγραμμα για να εντοπίσω τυχόν αδυναμίες μου. Οι νέες γνώσεις που αποκτήσαμε από την Ακαδημία θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τη δουλειά μας.

Μπαλταγιάννης Χρήστος

Με 16 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, το σεμινάριο μου πρόσφερε περισσότερες γνώσεις στο κομμάτι των πιστοποιήσεων αλλά και ευρύτερα στον τομέα της κατασκευής και εγκατάστασης κουφωμάτων.
Zgera-Theodora

Zγέρα Θεoδώρα

Η Ακαδημία μας προετοίμασε σχετικά με τις διαδικασίες που θα απαιτούνται στις σύγχρονες κατασκευές στο μέλλον. Ευελπιστώ να ακολουθήσουν και άλλοι παρόμοιοι κύκλοι κατάρτισης για να τους παρακολουθήσουμε.
Kostas-Sterlingas

Στριλιγκάς Κώστας

Το πρόγραμμα κατάρτισης μας προσέφερε πρακτική εμπειρία ώστε να προετοιμαστούμε για το μέλλον που έρχεται στον κλάδο. Το συστήνω σε όλους τους κατασκευαστές καθώς θα τους βοηθήσει και εξελίxθούν. 

Biskitzis-Thomas

Μπισκιτζής Θωμάς

Το πρόγραμμα κατάρτισης μας βοήθησε να εξελιχθούμε γνωρίζοντας νέα συστήματα και νέες τεχνικές. Παροτρύνω όλους τους συναδέλφους να το παρακολουθήσουν για να εξελιχθούν ως τεχνίτες.

Karamanolakis-Manolis

Καραμανωλάκης Μανώλης

Συμπληρώστε τη Φόρμα

Αίτηση Εκπαίδευσης


  ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

  Ρωτήστε τους ειδικούς

   Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας

   Το πρόγραμμα «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών» απευθύνεται σε όλους του επαγγελματίες του κλάδου των Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου με ελάχιστη προϋπηρεσία 3 ετών.

   Πολύ εύκολα, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα Αίτησης Εκπαίδευσης. Ένας εκπρόσωπος της Ακαδημίας θα επικοινωνήσει μαζί σας όσο το δυνατόν συντομότερα.

   Διαρκεί 50 διδακτικές ώρες με δυνατότητα προσαρμογής του ωρολόγιου προγράμματος στις ανάγκες των συμμετεχόντων. Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Ακαδημίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

   Το πρόγραμμα των 50 ωρών υλοποιείται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους σε τμήματα των 20-25 ατόμων.

   Με την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος, οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν εξετάσεις Πιστοποίησης Ατομικών Προσόντων, οι οποίες διενεργούνται από τρίτο ανεξάρτητο φορέα,  και στη συνέχεια να λάβουν την αντίστοιχη πιστοποίηση.

   ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

   Εκπαιδευτικές στιγμές!