Η Ακαδημία παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συμβουλευτικής, στόχος των οποίων είναι η βελτίωση της οργάνωσης, της λειτουργίας, της απόδοσης και της στρατηγικής των επιχειρήσεων του κλάδου των Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου, ώστε να προσαρμόζονται αποτελεσματικά στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά τους και αυξάνοντας την κερδοφορία τους.

 • Σε ποιους απευθύνεται: Σε επιχειρήσεις του κλάδου των Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου.
 • Πού υλοποιείται: Στον χώρο της επιχείρησης που επιλέγει την υπηρεσία της Συμβουλευτικής.
 • Διάρκεια: Έως 6 μήνες ανάλογα με τις θεματικές που επιλέγει κάθε επιχείρηση.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τι είναι η Συμβουλευτική Επιχειρήσεων;

Ανακαλύψτε με ποιον τρόπο η Ακαδημία παρέχει στις επιχειρήσεις του κλάδου την καθοδήγηση και την υποστήριξη που χρειάζονται για να οργανώσουν τη δομή τους, να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες τους, να σχεδιάσουν τη στρατηγική τους και να παρακολουθήσουν αποτελεσματικά την απόδοσή τους

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Εταιρείες που μας εμπιστευτήκαν

Artinal Striligas
aLMen
ALUKAT
ALWIND
ΑΛΟΥΤΕΚ
MOURATIDIS
paMIL
ATLASDOOR
JNS FAKOURELIS
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Όσα πετύχαμε

Επιχειρήσεις του κλάδου επωφελήθηκαν από τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της Architectural Aluminium Academy, πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο:

counter img
40%
αύξηση
τζίρου
counter img
15%
αύξηση
παραγωγικότητας
counter img
20%
μείωση λειτουργικών
εξόδων
ΔΕΙΤΕ ΤA ΒΙΝΤΕΟ

Μίλησαν για εμάς

Εταιρείες του κλάδου, που αναγνώρισαν την εμπειρία μας και επέλεξαν τις λύσεις συμβουλευτικής που τους παρείχαμε, μιλούν για εμάς και για την ισχυρή σχέση συνεργασίας που δημιουργήσαμε μαζί τους.

γνωριστε τους

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Η εξειδικευμένη ομάδα της Ακαδημίας αναλύει και κατανοεί σε βάθος τις ανάγκες και τους στόχους κάθε επιχείρησης προτού σχεδιάσει και αναπτύξει τη στρατηγική ανάπτυξής της, εξασφαλίζοντας την επιτυχημένη της πορεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Είπαν για εμάς

/
Τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας είναι εμφανή και προσδοκούμε σε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής και λειτουργείας. Δεσμευόμαστε για συνέχιση της συνεργασίας μας με την ΑΑΑ, σε όλες τις υπηρεσίες της, με σκοπό τη συνεχιζόμενη βελτίωση της οργάνωσης της εταιρείας. | aLMen

aLMen

Με την ολοκλήρωση της συμβουλευτικής, η εταιρεία μας κατάφερε να οργανώσει καλύτερα το διοικητικό της τμήμα, βελτιώνοντας το οργανόγραμμα και τη διαδικασία παραγωγής, τους τίτλους θέσεων παραγωγής και διεύθυνσης και το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, δημιουργώντας, παράλληλα, νέες ανάγκες και νέες θέσεις εργασίας. | Mouratidis

MOURATIDIS Aluminium Constructions

Η Ακαδημία μας βοήθησε να παρακολουθήσουμε, να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε τις εσωτερικές μας διαδικασίες παραγωγής και διοίκησης. Καταφέραμε να αποτυπώσουμε σωστά δεδομένα και πληροφορίες και να τα μετατρέψουμε σε πολύτιμο μέσο ερμηνείας των τάσεων, στοχοθέτησης και σωστής λήψης αποφάσεων. | Aloutek

ΑΛΟΥΤΕΚ Ζαχαριουδάκης Α.Ε.

Η εταιρεία μας, μέσω της συμβουλευτικής, κάνει σημαντικά βήματα για  την οργάνωσή της. Η οργάνωση, η πληροφορία και η ανάλυση των οικονομικών δεδομένων μπήκαν για πρώτη φορά στη διάσταση που επιθυμούσαμε με τρόπο εύκολο και απόλυτα κατανοητό. | Atlasdoor
 

Atlasdoor

Μια άκρως επαγγελματική συνεργασία, με μοναδικά εργαλεία, στοχευμένα και άμεσα εφαρμόσιμα.  Τα εντάξαμε εύκολα στην καθημερινότητα μας, παρατηρώντας σημαντική βελτίωση της εργασίας μας και ερχόμενοι πιο κοντά στους στόχους μας. | PaMIL

paMIL

Η συμβουλευτική μας βοήθησε σε επίπεδο οργάνωσης και επικοινωνίας των τμημάτων μας, καθώς και στη διαχείριση της πληροφορίας σε όλη την πορεία των έργων. Μας έδειξε τον δρόμο της μετατροπής των δεδομένων σε στατιστική πληροφόρηση και συνέβαλε σημαντικά στη διαμόρφωση της στρατηγικής της εταιρείας μας καθώς και στον καθορισμό των μελλοντικών μας στόχων. | Corfuglass

CORFU GLASS Misfout

Συμπληρωστε τη φορμα

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος


  ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

  Ρωτήστε τους ειδικούς

   Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας

   Η Συμβουλευτική είναι μια διαδικασία εξατομικευμένων υπηρεσιών, οι οποίες αποσκοπούν στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων της επιχείρησης, τη συνεχή εξέλιξη και τη βελτίωση των λειτουργικών διαδικασιών και της αποτελεσματικότητάς της. Είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες του κλάδου, που επιδιώκουν  την επανεξέταση της γενικότερης δομής τους, την αναθεώρηση και βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας τους, την έρευνα και τη μελέτη πάνω σε θέματα στρατηγικής, την αύξηση της κερδοφορίας τους, την ειδίκευση σε συστήματα και έργα επιλογής και, τέλος, την κατάλληλη προετοιμασία για μελλοντικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία μεταξύ του συμβούλου και των στελεχών της εκάστοτε επιχείρησης, εξετάζεται αναλυτικά η υφιστάμενη κατάσταση και προτείνονται βελτιώσεις στους 4 βασικούς πυλώνες λειτουργίας της επιχείρησης, την Οργάνωση, τη Λειτουργία, την Παρακολούθηση της Απόδοσης και τη Στρατηγική.

   Η υπηρεσία της Συμβουλευτικής παρέχεται στις εγκαταστάσεις της εκάστοτε εταιρείας, κατόπιν έγκαιρου προγραμματισμού και μέσα από μια διαδικασία απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διαθεσιμότητα χρόνου και χώρου, η απαλλαγή από τρέχοντα εταιρικά ζητήματα, η προετοιμασία και η ετοιμότητα για την κάθε συνάντηση.

   Η διάρκεια είναι 6 μήνες. Ακολουθεί ένα χρονικό διάστημα 2 ετών κατά το οποίο κάθε ωφελούμενος έχει πλήρη πρόσβαση στα αρχεία από τις εκπαιδεύσεις χωρίς κόστος. Επιπλέον, μπορεί να ζητήσει την παράταση της συμβουλευτικής σε υποστηρικτικό επίπεδο, με πολύ χαμηλό κόστος.

   Όχι, οποτεδήποτε κριθεί σκόπιμο, μπορεί να ξεκινήσει η συνεργασία για την παροχή των υπηρεσιών της Ακαδημίας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκαιρη υποβολή μιας αίτησης (φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος). Στη συνέχεια, η αίτηση εξετάζεται από την ομάδα μας, πραγματοποιείται η πρώτη διερευνητική επίσκεψη συμβούλου μας, υπογράφεται το συμβόλαιο και γίνεται ο χρονικός προγραμματισμός της συνεργασίας μας.

   Η υλοποίηση της Συμβουλευτικής είναι εξατομικευμένη και, συνεπώς, ό,τι υλικό συνδιαμορφωθεί, η εταιρεία μπορεί να το χρησιμοποιήσει για την καθημερινή ροή των εργασιών της. Εξάλλου, προϋπόθεση για την επιτυχία του προγράμματος αποτελεί η υιοθέτηση κανόνων – εντύπων και ελέγχων του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας. Η εταιρεία θα μπορεί να αναζητά σε μια ευρεία βάση διαφορετικών προτύπων, ώστε να επιλέγει εκείνα που εξυπηρετούν καλύτερα τη λειτουργία της.

   Ναι, υπάρχει η δυνατότητα και η ευελιξία προσαρμογής της υπηρεσίας της Συμβουλευτικής μόνο κατά περίπτωση σε μεμονωμένους άξονες. Βέβαια, η επιτυχία της εξαρτάται πάντα από τον βαθμό δέσμευσης της εταιρείας αλλά και από την υιοθέτηση μιας ολιστικής αντίληψης για τον τρόπο δράσης της.

   Ναι, δίνεται βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης των υπηρεσιών από την Ακαδημία. Βεβαιώνονται υπηρεσίες, στις οποίες συνδράμουν και οι μέτοχοι της Ακαδημίας (ALUMIL, ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ, ATLANTIS, D-CUBE, GLM, CFT, ΑLUTRADE).