Ιωάννης Παπαδιώτης

Technical Consultant

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Ιωάννης Παπαδιώτης είναι απόφοιτος της ειδικότητας «Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων & Κατασκευών», με εικοσαετή εμπειρία στον κλάδο των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου. Συγκεκριμένα, έχει εργαστεί ως Τεχνικός Σύμβουλος και Product Manager σε εταιρείες όπως η GIESSE και η ALUMINCO.

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παραγωγούς και κατασκευαστές αρχιτεκτονικών συστημάτων στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και στην υποστήριξη απαιτητικών έργων σε Ελλάδα (ETEM, ALUMINCO), Ευρώπη (PERMASTEELISA), Αγγλία (COMAR, SENIOR ARCHITECTURAL SYSTEMS, METAL TECHNOLOGY), Κύπρο (MUSKITA), Λευκορωσία (ALUTECH), ΗΠΑ (Skyline), Τουρκία (CUHADAROGLU, BEYMETAL, HILAL, ASAS), Κίνα (JANGHO), Ισραήλ (ALUBIN), Βραζιλία (ALCOA, HYDRO, OLGA COLOR, ALPEX, BELMETAL) και Αργεντινή (ALUAR, HYDRO), προσφέροντας συμβουλευτική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, διαθέτει γνώση και πολύτιμη εμπειρία σε διαφορετικές αγορές και κατασκευαστικές φιλοσοφίες.

Από τον Ιανουάριο του 2022, απασχολείται στην Architectural Aluminium Academy ως Technical Consultant, με αντικείμενο τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, την πιστοποίηση και άλλες επιμορφώσεις του κατασκευαστικού κλάδου.