18/04/2023

Η Architectural Aluminium Academy Υποστηρικτής στο συνέδριο
«Energy Efficiency in Buildings 2023»

Πιστοί στο όραμά μας για την προώθηση των αρχών της βιωσιμότητας στον σχεδιασμό και την κατασκευή των σύγχρονων κτιρίων, συμμετείχαμε ως επίσημος υποστηρικτής στο συνέδριο της Boussias Energy Efficiency in Buildings 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου στην OTEAcademy στην Αθήνα.    

Κεντρικό θέμα του συνεδρίου, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από τριάντα ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ήταν η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων σε όλα τα στάδια, από τον σχεδιασμό ως την υλοποίηση, τις λειτουργίες και τη συντήρησή τους. Οι ομιλητές εστίασαν στις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη αειφόρων και «έξυπνων» κτιρίων στην Ελλάδα, συζήτησαν καλές πρακτικές βελτιστοποίησης της ενεργειακής απόδοσης σε κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές και παρουσίασαν κορυφαία case studies από την παγκόσμια αγορά της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων.  

Μέσα από το άρτια οργανωμένο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτό συνέδριο, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς η ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση χρηστών, αγοραστών και επενδυτών, να μάθουν πώς μπορούν να εξασφαλίζουν χρηματοδότηση για συγκεκριμένες εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την παγκόσμια αγορά και να παρακολουθήσουν πρώτοι τις αλλαγές που αναμένεται να συντελεστούν τα επόμενα χρόνια στην ελληνική και διεθνή αγορά όσον αφορά στις τεχνολογίες, τις παρεμβάσεις, τον σχεδιασμό και τα εργαλεία κατασκευής ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων.  

Η στήριξη της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας εναρμονίζεται τόσο με το όραμα και την αποστολή μας όσο και με την προσπάθειά μας να ενημερώνουμε συστηματικά τους μετέχοντες στην αλυσίδα αξίας των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου γύρω από τις νέες τάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προγράμματά μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας εδώ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχετικά Άρθρα